Tuinbeplanting

• Mist u kleur, harmonie of diversiteit?
Festuca met grijsrode tulp • Vindt u uw tuin leeg en saai in de winter?
• Hoe creëert u meer privacy?
• Wat groeit goed in de schaduw of zon?

 

Een goed beplantingsplan
Iedere vaste plant, struik en boom heeft een eigen kleur, bladvorm, bloem en afmeting. Zij geven samen met het ontwerp uw tuin een bepaalde sfeer. Zo geven hagen een ander effect dan wuivende grassen.
In een goed beplantingsplan zijn deze eigenschappen afgestemd op elkaar, uw wensen, én op uw locatie. Het legt de basis voor een aantal jaren meer tuinplezier.

 

Paarse tulp & blauwe hyacint


Werkwijze beplantingsplan

-Voor een afgestemd beplantingsplan bespreken we in een kennismaking uw wensen en eventuele favorieten, met daarbij de mogelijkheden. Wilt u meer schaduw of privacy? Ziet u graag meer bloeiende planten over een langere periode?
U krijgt een prijsindicatie en een offerte volgt.

Geeft u mij de opdracht?
-In een tweede gesprek ontvangt u een plantenlijst met namen én afbeeldingen. Deze passen we indien nodig aan. Ik kies nieuwe en zo mogelijk al aanwezige planten. 

Plantenlijst
-Vervolgens ontvangt u een complete recuperatielijst. Dit is een gedetailleerde namenlijst inclusief plantschema met standplaats en aantallen. In deze lijst kunt u ook opzoeken wat u later in een nieuw seizoen boven de grond ziet verschijnen.

Aanplant
Graag verzorg ik de levering en het inplanten. Enkele maanden na een nieuwe aanplanting bezoek ik u nog eens om te zien hoe uw planten zijn aangeslagen.
U kunt natuurlijk ook zelf met de lijst aan de slag.

Tarieven
Een volledig beplantingsplan heeft u vanaf € 325,- bij een tuinafmeting van 100 m². Betreft het de inrichting van een enkele border? Is uw perceel groter dan 1000 m²?     Dan maak ik een graag een prijsopgave op maat.

Tuinbeplanting Paars-blauwe lenteborder

Paars-blauwe lenteborder

Plantschema vak 6

Plantschema